Forside

PÅSKEUDSTILLING PÅ VILDMOSEPORTEN 14-15. april 2022 10-16

  

Se kunstnernes værker ved at klikke her 

Se kunstnerne her: 

 

For 16. gang arrangerer Vildmoseporten påskeudstilling og der er sket meget siden den første udstilling, som fandt sted i kostalden med båse, grebning og fodergang, til udstillingen i den renoverede Multisal på 270 m2.

 

Udstillingen åbnes af kommunalbestyrelsesmedlem Kiki Bach fra Jammerbugt Kommune, medens jagthornsorkesteret fra Aabybro står for den musikalske underholdning og Vildmoseporten er vært for en lille varmende forfriskning.

 

Jeg hedder Kiki Bach og er lige blevet 33 år gammel. Jeg er vokset op i Biersted og har gået på

den lokale folkeskole, som gennem hele forløbet har givet oplevelser i og omkring Vildmosen.

 

 

 

Oplevelser som fællesskab, historie og kulturarv.

Efter folkeskolen tog jeg min studentereksamen på Nørresundby Gymnasium og HF for derefter at starte direkte på lærerseminariet, hvor jeg uddannede mig til lærer med linjefag i dansk, musik, idræt og samfundsfag. Jeg blev i 2010 færdig og fik job på Saltum Skole, hvor udeskole er en vison for læring - det at koble læring op på oplevelser. Det har derfor været nærliggende, at jeg også i denne sammenhæng har besøgt Vildmoseporten til stor fornøjelse for både børn og voksne.
I 2017 stillede jeg op til kommunalvalget i Jammerbugt Kommune for Socialdemokratiet, hvor jeg var heldig at blive valgt og kom i kommunalbestyrelsen og derudover fik en plads i Børne- og Familieudvalget. Det at være ung kvinde i politik giver rigtig meget. Jeg oplever, at have en anden tilgang til nogle af tingene og det fungerer godt, når flere forskelligheder bidrager til løsninger. Jeg har en søn på 4 år, som for mig er et vigtigt pejlemærke, når jeg diskuterer børnepolitik, samtidig med at have været lærer i folkeskolen i 10 år.
Kunst for mig er rigtig mange ting, men først og fremmest handler det om at opleve og mærke. Min tilgang til kunst har altid været igennem musikken. Jeg har altid brugt musik til at opleve og formidle og derudover, så mener jeg kunst og kultur går hånd i hånd og synes det er et vigtigt element i vores forståelse af den tid og verden vi lever i, da kunst altid formidler kultur og historier og jeg elsker det.

 

 

15 dygtige udstillere udstiller deres produktioner og der er god plads til at gå rundt og beundre deres flotte stande. Kunstnerne befinder sig godt i den opvarmede bygning og mange får sig en hyggelig snak både med de besøgende og de andre udstillere.

 

Det er en salgsudstilling, så der er god mulighed for at få et kunstværk med hjem.

 

Gratis adgang, men der er lodtrækning på lodseddel til 20 kr mellem gaver, som kunstnerne har sponsoreret.

 

Klik her for plakat 2022

Plakat 2020

Plakat 2019

Plakat 2018

Plakat 2017

Plakat 2016

Plakat 2014

Plakat 2013

Plakat 2012

Plakat 2011

Plakat 2010

Plakat 2009

Plakat 2008

Plakat 2007

Plakat 2006

 

 

Vildmoseporten
Biersted Mosevej 277
9440 Aabybro

info@vildmoseporten.dk
Vildmoseporten på:

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.