Forside

Her kommer snart opslag om kommende Påskeudstilling den 9-10. april 2020 kl 10-16 - I mellemtiden kan du studere sidste års udstilling

 

Påskeudstilling 2020

Se kunstnerne her: 

 

 

PÅSKEUDSTILLING PÅ VILDMOSEPORTEN 18-19. april 2019 10-16

 

For 14. gang arrangerer Vildmoseporten påskeudstilling og der er sket meget siden den første udstilling, som fandt sted i kostalden med båse, grebning og fodergang, til udstillingen i den renoverede Multisal på 270 m2.

 

Udstillingen åbnes af folketingsmedlem Marianne Jelved, medens jagthornsorkesteret fra Aabybro står for den musikalske underholdning og Vildmoseporten er vært for en lille varmende forfriskning.

 

Marianne Bruus Jelved er en dansk politiker, der har været medlem af Folketinget siden 1987. Hun var kulturminister fra 6. december 2012 til 28. juni 2015. Hun har tidligere været politisk leder for Det Radikale Venstre.

 

Marianne Jelved er folkeoplysningsordfører, kirkeordfører, ordfører for de frie skoler, skoleordfører, socialordfører, kulturordfører, medieordfører for det radikale venstre.

 

14 dygtige udstillere udstiller deres produktioner og der er god plads til at gå rundt og beundre deres flotte stande. Kunstnerne befinder sig godt i den opvarmede bygning og mange får sig en hyggelig snak både med de besøgende og de andre udstillere.

 

Det er en salgsudstilling, så der er god mulighed for at få et kunstværk med hjem.

 

Adgang 30/20 kr og der er lodtrækning på billetten mellem gaver, som kunstnerne har sponsoreret.

 

Klik for plakat 

 

 

Vildmoseporten
Biersted Mosevej 277
9440 Aabybro

info@vildmoseporten.dk
Vildmoseporten på:

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.