Forside

Vera Obel

Malerkunstner

Boulevarden 30, 1. th., 9000 Aalborg.

Tlf 50942752. Mailadresse: verajep@gmail.com

                                                                                              Januar 2020

Jeg har malet med akvarelfarver i mange år og har været på sommerkurser i ind- og udland. I 1996 og -97 deltog jeg i tre kursusforløb på Kunstskolen i Aalborg – tegning, maleri, skulptur og grafik. Siden 2008 har jeg været optaget af akrylmaleriet, og de senere år har jeg haft den færøske kunstmaler Kari Svensson som underviser og supervisor (www.karisvensson-art.fo). Jeg finder min inspiration i naturen, som jeg oplever den på forskellige årstider i DK især ved Vesterhavet og i udlandet –jeg elsker lyset og farverne. Jeg fastholder mine motiver gennem skitser (blyant, kul, oliekridt, akvarel…) og fotografier. Disse skitser ender ofte som selvstændige papirarbejder og bruges også som forlæg til malerier. Jeg starter som regel med en nøjagtig skitse på lærredet, og efterhånden abstraheres billedet samtidig med, at jeg forsøger at bibeholde stemningen, lyset, farverne og delvis motivet.

Jeg arbejder i mit atelier Boulevarden 30, 1. sal, Aalborg. Jeg har udstillet på Taleinstituttet i Aalborg, på Aalborg Sygehus Syd, på Rebild bibliotekerne, på galleri Birkegården, i Pavillon Caféen i Skørping, i De Frivilliges Hus i Aalborg, i Kulturhuset i Hjallerup og på læge- og tandlægeklinikker.

Kontakt mig gerne pr. mail eller telefon, hvis du ønsker at besøge mit atelier - følg mig på facebook: veras galleri eller besøg min hjemmeside

www.vera-obel-jepsen.webnode.com.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Vildmoseporten
Biersted Mosevej 277
9440 Aabybro

info@vildmoseporten.dk
Vildmoseporten på:

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.